Vi søker etter dyktige og motiverte medarbeidere til våre restauranter.


Servitører til matkjelleren på Paleet

Vi ser etter servitører for de tre restaurantene i matkjelleren på Paleet. Her finner du spennende konsepter fra forskjellige verdenshjørner – Italienske Pizza Crudo, japanske Sabaki og engelskinspirerte Public Matpub.

Du må være over 20 år, være fleksibel og takle stress og et høyt tempo. Det er en fordel om du har tidligere erfaring fra restaurant. Du må beherske minst et nordisk språk, være motivert, positiv og både kunne jobbe selvstendig og i team. Du må ha interesse for mat og evnen til å videreformidle dette til våre gjester.

Sabaki, Pizza Crudo og Public Matpub er tre av Fursetgruppens matdestinasjoner lokalisert på Paleet. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og god opplæring og et godt arbeidsmiljø.

Send din søknad og CV til ass. restaurantsjef Petra:
petra@restaurantpaleet.no


Servitør og bartender til Taqueria

Vi leter nå etter servitører og bartendere til Taqueria med mulighet for både fulltid og deltid.

Du må være over 20 år, være fleksibel og takle stress og et høyt tempo. Det er en fordel om du har tidligere erfaring fra bar og/eller restaurant. Du må beherske minst et nordisk språk, være motivert, positiv og både kunne jobbe selvstendig og i team. Du må gjerne ha interesse for det meksikanske kjøkkenet og tequila.

Taqueria er en av Fursetgruppens matdestinasjoner lokalisert på Paleet. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og god opplæring og et godt arbeidsmiljø.

Send din søknad og CV til restaurantsjef Mia: mia@taqueria.no
Oppstart: Snarest